Главная » 2015 » Октябрь » 7 » Загортаємо подарунки

17:37
Загортаємо подарунки

Загортаємо подарунки

Функція подарункового пакету значно ширше аніж проста обгортка. Обираючи красивий пакет ми інтригуємо, приваблюємо, хочемо висловитися, здивувати.

Звісно можна посперечатися, що краще - паперові подарункові пакети чи поліетиленові. На захист своєї продукції наводимо такі аргументи:

  • Витримують вагу до 10 кілограмів.
  • Нанесення любого малюнку чи фактури.
  • Глянцева ламінація.
  • Привабливий вигляд.
  • М’якість та компактність матеріалу.
  • Екологічність та можливість повторного використання.

В чому приємність для замовника?

Окремого обговорення заслуговують зручності. Дуже важливо щоб подарунок, повністю вміщувався в пакет і зберігав інтригу до самого відкриття. З цією метою, сучасні підприємства йдуть назустріч замовникам і виготовляють http://paperbag.org.ua/bumazhnye-pakety самих різних розмірів, не встановлюючи чітких обмежень.

Інша річ, коли потрібно щоб винуватець свята, міг віднести подарунок додому, ручки були б дуже доречними. В цьому випадку у подарункових пакетах, передбачаються паперові або мотузяні ручки. Така обгортка виглядає дуже елегантно і дорого, отож, яка б дрібничка не лежала в середині, пакет вже надає їй вартості.

Креатив та маркетинг

Як не дивно,цьогорічна цікавинка - подарункові пакети з білого паперу без всякого малюнку. Їх закуповують для дитячих садочків чи творчих студій з метою розмальовування. Дорослі та діти з задоволенням беруть участь в творчих заходах і малюють на пакетах. Це не просто весело, а ще й розвиває творчі здібності, спонукає до проявлення індивідуальності.

Папір чи картон дозволяє втілити найцікавіші творчі ідеї

Сам пакет, стає ексклюзивним додатковим подарунком, якщо на ньому зображено щось придумане замовником чи дизайнером. За допомогою неповторного оформлення, можна не тільки заявити про себе, товар, а ще й привернути увагу до сервісу. Наприклад, корпоративні чи бонусні подарунки, яких чекають з особливої нагоди, тим цінніші і статусніші, якщо пакет зроблений з урахуванням модних тенденцій.

Особливої уваги, заслуговують пакети з нагоди загальнодержавних свят. В такі дні, має значення висловлення підтримки як всього суспільства, так і особистості. Наприклад, тема - свято Нового Року. Було б нудно, якби на всіх пакетах зображалося одне й те ж без варіацій. Фантазії немає меж, є межі можливостям деяких виробників. Отож,приватні підприємства частіше обирають виробника, який пропонує індивідуальний підхід, а  ТОВ "http://paperbag.org.ua/" втілює любі ідеї.


Источник: Строитель Харьков
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]