Главная » 2016 » Июнь » 1 » Самый массовый парад детей. В Харькове установили новый рекорд Украины

17:24
Самый массовый парад детей. В Харькове установили новый рекорд Украины

Самый массовый парад детей. В Харькове установили новый рекорд Украины

 Кілька сотень дітлахів з усіх куточків Харкова з самого ранку просто заполонили парк Горького. Для них тут сьогодні свято.
 
Марія
 
Я целый год ждала этого праздника.
 
Маленькі україночки, принцеси, козаки і козачки готуються до фестивалю "Вітаємо дитинство". Перед стартом гулянь всі зібрались на центральній алеї. Щоб встановити рекорд України з наймасовішого параду. Для цього колона  під супровід оркестру прямує до головної сцени.  
 
Хвилина очікувань. Представники Національного Реєстру України виносять вердикт.
 
- У місті Харкові - наймасовіший дитячий парад. Рекорд Встановлено.!!! Дякуємо Вам. Харьков лучший город в Украине. Цей рекорд відбувся завдаки людям.   
 
Таким чином Перша столиця змогла побити національний рекор, що був встановлений три роки тому в Херсоні. Більше того, перевершити його в чотири з половиною рази.
 
Лана Вєтрова керівник Національного Реєстру Рекордів України
 
Ми щороку маємо на День захисту дітей дитячі рекорди, але такого грандіозного такого масштабного ще не було. Діти не те, що його провели - дитячий, це вже цілком дорослий парад, з усіма атрибутами параду. І нам дуже приємно, що цей рекорд встановлений саме в Харкові. З кількістю приблизно три тисячі дітей.
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради
 
Сегодня вы нам дарите самое дорогое это ваши улыбки, а мы в свою очередь сделаем все, чтоб вы были здоровы и счастливые. Здесь находится много талантливых детей, которые имеют достижения в спорте, в науке, в образование. И я уверен, что вы прославите наш город не только в Украине, но и за ее пределами. Возрождая и развивая нашу страну.
 
Після  для малечі стартувала концертна програма від сорока творчих колективів. Від подарунка, що підготувало для них місто, говорять винуватці сьогоднішнього свята, в захваті.      
 
Катерина
 
Подготовились на высшем уровне. Проходит прекрасный концерт. Люди наслаждаются им. И харьковчане могут гордиться тем, что у нас есть такой парк, в который можно прийти и повеселиться на любой празник.
 
Міла  
 
Мы чуствуюм эту доброту, тепло, что, о нас заботятся. И мне очень тут нравится.
 
Юлія гостя парку
 
По поводу организации любых праздников не только детских. По-моему мы в Украине на высоте. На первом месте. И я хочу, чтобы Харьков и дальше процветал. Всю Украину приглашаем в Харьков увидеть, как у нас здесь здорово.


Источник: izvestia.kharkov.ua
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]