Главная » 2016 » Декабрь » 21 » Розкіш та шик дерев’яної підлоги

16:52
Розкіш та шик дерев’яної підлоги

Розкіш та шик дерев’яної підлоги

Дерев’яне покриття для підлоги завжди вважалося найкращим. З плином часу змінювалися технології виробництва та укладання дощок, урізноманітнювалися їхні кольори та текстури. Але одне залишається і сьогодні настільки ж важливим і актуальним, як і десятки років тому назад – деревина потребує уважного та дбайливого ставлення. Шліфування паркету та його шпаклівка є необхідною частиною догляду за даним матеріалом. І зовсім неважливо, вкладаєте ви нове покриття, або реставруєте старе. Циклювання допоможе надати поверхні гладкість, позбавити її тріщин та задирок.

Якщо ви вкладаєте новий паркет, то слід звернути увагу на компанії, які пропонують комплексне обслуговування. Їх небагато, але вони можуть зіграти важливу роль у процесі проведення ремонтних робіт. В чому переваги такого вибору?

  • купуючи покриття для підлоги і замовляючи його монтаж у одного виконавця, ви можете бути впевнені, що майстер знається на специфічних особливостях саме цього матеріалу;
  • фірма зацікавлена в якісному виконанні робіт та продовженні співпраці з клієнтом;
  • при замовленні комплексу послуг ви можете розраховувати на знижки та акційні пропозиції.

У випадку, якщо вам потрібна реставрація старого покриття, теж оптимальним варіантом вирішення проблеми буде звертання до офіціальних виконавців подібних робіт. У такому випадку ви маєте гарантію, що покриття не буде зіпсоване та набуде розкішного нового вигляду.

Додаткові кроки на шляху до результату

Якщо розглядати усі етапи процесу вкладання дерев’яної підлоги, то купівля, монтаж та шліфування не є єдиними необхідними роботами. Для того щоб ваша підлога засяяла, як у залі палацу, її треба ретельно підготувати. Обравши матеріал, який за своїми властивостями є найбільш підходящим для здійсненні ваших цілей, можна розпочинати рух до мети.

На першому етапі майстер розпочинає вкладати дощечки у спеціальному порядку. По завершенню монтажу паркет шліфується та шпаклюється. Шпаклівка дозволяє позбавитися від невеличких зазорів та тріщин, які могли залишитись після циклювання. Лише після цього на чисту поверхню наносять захисне покриття – лак або масло для паркету.

Як бачите, шлях від зображення на сторінці інтернет-магазину до оселі вашої мрії не завжди простий. Але зробити його найменш затратним можна, скориставшись послугами професіоналів.


Источник: Строитель Харьков
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]