Главная » 2016 » Декабрь » 21 » Популярні міжкімнатні двері

16:50
Популярні міжкімнатні двері

Популярні міжкімнатні двері

Для тих, хто хоче зробити ремонт у своїй оселі, справжньою знахідкою стане інтернет-магазин міжкімнатних дверей із великим асортиментом. Сьогодні найбільш популярні мінімалістичні дизайни інтер’єру, тому правильно обрані двері будуть вигідно підкреслювати ідею оформлення домівки. Відвідання онлайн-магазину заощадить час та не дасть розгубитися серед різноманіття варіантів.

Ні для кого не секрет, що двері виготовляються у різних стилях. Але і досі на першому місці з продажів класика. Класичний варіант дверей – це сполучення високоякісних матеріалів та рівних ліній, стриманих кольорів. Це доречно в будь-якому інтер’єрі.

На другому місці за популярністю знаходяться двері в стилі хай-тек. Вони вирізняються простими геометричними формами, поєднанням блискучих та матових елементів, ергономічністю. Зазвичай для виготовлення міжкімнатних дверей такого стилю використовують виключно ультрасучасні матеріали. Доволі часто ними є метал та скло.

Подібним до хай-теку стилем є техно. Таким дверям також властивий стриманий дизайн, відсутність зайвого декору. Вони ідеально підкреслять лаконічне оформлення кімнати.

Люди, які хочуть додати затишку до інтер’єру, надають перевагу дверям у стилі кантрі або прованс. Вони виготовлені з натуральної деревини та пофарбовані у пастельні кольори. Нерідко прикрасою таких моделей стає велика дверна ручка з бронзи.

Користуються попитом модернові міжкімнатні двері. Їх легко впізнати за особливим декором – частіше за все, вони мають вставки з матового скла, прикрашеного рослинним орнаментом. На сайті http://levhurt.com.ua/uk/ можна купити сучасні міжкімнатні двері в такому стилі. Досить популярні моделі із підсвічуванням – це не тільки красиво, але й дуже практично.

Більш розкішним є напрям ар-деко. Йому теж притаманні рослинні орнаменти, проте дизайн вирізняється використанням більш яскравих кольорів. Інколи дизайнери вдаються до цікавих рішень на кшталт тваринних мотивів та золотого оздоблення.

Багато хто надає перевагу міжкімнатним дверям у стилі бароко. Вони прикрашені вітражами, різьбленням та позолотою. Для їх виготовлення використовують благородну деревину високої якості.

Підібрати потрібний варіант для своєї оселі часом дуже непросто. Проте ви завжди можете звернутися по допомогу до консультантів магазину дверей. Вони радо допоможуть розібратися у перевагах та недоліках тих чи інших дверей.


Источник: Строитель Харьков
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]