Главная » 2015 » Февраль » 18 » Як обрати якісну металочерепицю?

14:51
Як обрати якісну металочерепицю?

Як обрати якісну металочерепицю?

Всім відомо, що вибір покрівельного матеріалу залежить не тільки від проекту будинку, але і від умов його експлуатації. Більшість покупців приваблює такий сучасний матеріал, як металочерепиця. Чернівці сьогодні пропонують великий її асортимент.

Всім відомо, що вибір покрівельного матеріалу залежить не тільки від проекту будинку, але і від умов його експлуатації. Більшість покупців приваблює такий сучасний матеріал, як "http://stroimaterialy.com.ua/uk/produkciya/krovlya/metallocherepitsa-c51 сьогодні пропонують великий її асортимент. Завдяки її властивостям: невисокою ціною, тривалою експлуатацією, широким вибором фактури і колірного різноманіття, нескладним монтажем покрівельного покриття. У нашій статті ми розповімо, яку металочерепицю вибрати, щоб забезпечити надійну і довготривалу покрівлю Вашого дому.

Завдяки прекрасним відгуками споживачів про якісну металочерепиці, все ж не варто думати на «авось», що ви неодмінно придбаєте високоякісний матеріал.

На ринку представлені різні виробники покрівельного матеріалу і далеко не всі вони віддають перевагу якості, створюючи позитивний імідж своєї компанії.

Є й такі виробники, для яких дешевизна і кількість реалізованого товару - основні пріоритети їх діяльності. Тому покупець повинен сам подбати про те, щоб вибрати надійне і якісне покриття для покрівлі даху свого будинку з металочерепиці.

Розглянемо основні фактори, які дозволять визначитися, яку вибрати металочерепицю, щоб вона прослужила максимально довгий час без ремонту і повної заміни.

http://stroimaterialy.com.ua/uk/produkciya/krovlya/metallocherepitsa-c51 її можуть сьогодні на ринку) – це сучасний матеріал для покрівлі з металочерепиці своїми руками, що імітує натуральну черепицю. Її виробляють методом штампування, надаючи листу стали гофровану форму, після чого наносяться різні типи покриттів з полівінілдіфторіда, поліестеру або пластізола.

Кожен виробник випускає різні моделі металочерепиці зі своїми особливостями: кроком, малюнком і глибиною профілю. Конструктивна особливість металочерепиці у більшості виробників ідентична:

  • Оцинкований лист сталі.
  • Антикорозійне покриття.
  • Полімерне покриття.
  • Грунтування.
  • Захисний лак.

На українському ринку покрівельних матеріалів вухо потрібно тримати «гостро», так як окремі виробники примудряються виробляти покрівельний матеріал з товщиною листа 0,4 мм.

Слід врахувати, що така товщина для житлових будівель неприйнятна, але для господарських будівель цілком підійде.

Якщо порівняти показники різної товщини металочерепиці за її жорсткості, то очевидно, що чим менше товщина її листа, тим, нижче жорсткість матеріалу. А це означає, що згодом такий покрівельний матеріал буде погано зберігати форму під впливом навантаження. Чим це загрожує? Деформацією листа металочерепиці в процесі її транспортування, експлуатації та монтажу.

Так, при монтажі металочерепиці навіть досвідченому покрівельнику доведеться пересуватися по покрівельного матеріалу для облаштування розжолобків, хребтів, обході труб і вентиляційних каналів.

Важливо знати: металочерепиця, що має товщину стали від 0,45 до 0,5 мм під вагою людини, не деформується. Якщо Ви будете виконувати рекомендацію інструкції з монтажу і наступати в улоговину її хвилі.

http://stroimaterialy.com.ua/uk/produkciya/krovlya/metallocherepitsa-c51 з більш тонким сталевим листом (0,37 мм) такі навантаження переносить дуже погано. Її потрібно перевозити з особливою обережністю, інакше листи будуть зіпсовані безповоротно.

При укладанні металочерепиці категорично заборонено по ній пересуватися, що створює додаткові труднощі.

Проте слід врахувати, що таке дахове покриття можна застосовувати:

  • Для господарських будівель, торгових павільйонів.
  • В якості обробки вхідних козирків.
  • У масовому будівництві будинків типової забудови із залученням досвідчених покрівельників, які зможуть змонтувати покрівельне покриття, що не наступаючи на нього.

Источник: Строитель Харьков
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]