Главная » 2015 » Апрель » 1 » Якісні ремонтні роботи

16:18
Якісні ремонтні роботи

Якісні ремонтні роботи

Актуальною темою для кожного з нас сьогодні стає ремонт у Харкові від компанії "Строитель Харьков". Всі ми знаємо, що кожні 3-5 років рекомендується робити косметичний ремонт  оселі. Вирішуючи питання вибору  виду ремонту, рекомендуємо варіант – ремонт під ключ. Ми вдома проводимо значно багато часу, тому від того, який в нас інтер’єр залежить наш настрій, життя та успіх.

Замовляючи http://kapitel.lviv.ua/remont-kvartir-ta-osobnyakiv/ в нашій компанії, ви можете навіть не замислюватися про всі процеси, з яких складається ремонт, бо він в руках професіоналів. Вибір якісних матеріалів,  вибір технології монтажу – все це наша робота. Клієнт тільки висловлює власні побажання та власне яким він бачить результат. А робота наших працівників – задовольнити клієнта.

Як правило http://kapitel.lviv.ua/remontni-roboti/ включають в себе проведення повного комплексу робіт з перепланування, розробки дизайну квартири, його практична реалізація та якість виконаних робіт по завершенню.

Робота починається з виїзду оцінщика, який обговорює з клієнтом всі деталі та вартість ремонту оселі у Харкові. Ремонтні роботи потребують знань, навичок та досвіду. Оздоблювальні роботи взагалі не можна довіряти некваліфікованому спеціалісту. Ремонт може бути якісним тільки у випадку, коли ним займається команда професіоналів.

Ми виконуємо будь-які види ремонту: економічний, косметичний та євроремонт. Вони відрізняються лише матеріалом та строком виконання.

Економічний ремонт передбачає усунення тріщин на стінах та стелі, переклеювання шпалер, заміну та фарбування труб. Такий ремонт потрібно робити кожні 4-5 років.

Косметичний - передбачає усунення недоліків стелі та стін, зміну шпалер, фарбування стелі, зміна лінолеуму (ламінату, паркету).

Стандартний ремонт передбачає перепланування кімнат, вирівнювання стін та стелі. Можливо проведення монтажу стелі за допомогою гіпсокартону або натяжної стелі. Замінюються поли, змінюють вікна та двері.

При замовленні євроремонту спеціалісти застосовують останні технології та матеріали. В цьому випадку розроблюється дизайн - проект квартири. Проводиться монтаж стін, встановлюється система конденсування повітря. Двері встановлюється з сучасною системою захисту. Пол робиться з підігрівом, монтаж стелі проводиться з гіпсокартону.

Замовляйте будь-який вид ремонту в компаній Капітель. Спеціалісти зроблять все якісно та результативно. Ви лише будете насолоджуватися результатами та якістю виконаного ремонту.

 


Источник: Строитель Харьков
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]