Главная » 2017 » Июль » 11 » LED панель: конструктивні особливості та переваги

15:45
LED панель: конструктивні особливості та переваги

LED панель: конструктивні особливості та переваги

LED панель: конструктивні особливості та переваги

Світлодіодні панелі можна назвати одним з найбільш розповсюджених варіантів освітлення в офісних та побутових приміщеннях. Таке освітлення підійде для будь-якої кімнати та дозволяє реалізувати будь-які дизайнерські задумки. В даний момент на українському ринку світлодіодного освітлення існує великий вибір led панелей від різних виробників.

Конструкція led панелі:

Основною частиною світлодіодної панелі є її корпус. Зазвичай його виготовляють з пластику або металу (зокрема легкого алюмінієвого сплаву). Завдяки чому вага led панелей дуже мала і їх зручно встановлювати у підвісну стелю типу Армстронг у ніші розміром 600*600 мм. Корпус може бути доповнений акриловим матовим або прозорим листом через який проходить світло, що випромінюється світлодіодами.

  1. Акрилова або пластикова матова пластина, що забезпечує розсіювання світла.
  2. Відображувач.
  3. Скло з призмами, що забезпечує направлене розсіювання світла.
  4. Світлодіодна стрічка, що розподіляється рівномірно по всій площині led панелі.
  5. Драйвер. Завдяки драйверу на панель подається необхідна напруга. Від якості виконання цього елементу залежить термін експлуатації самої панелі.
  6. Кріплення. Це набір шурупів або підвісів за допомогою якого led панель кріпиться до стелі.

Переваги LED панелей:

Слід відмітити, що світлодіоди – це безпечний та економний (в плані затрат електроенергії) вид освітлення, що працює без жодного шуму. Конструкція лед панелі дозволяє отримати м’яке розсіяне світло, що безпечне для зору та близьке до природного сонячного. А сам світлодіодний світильник 600*600 не містить у собі ніяких шкідливих елементів та не потребує спеціальної утилізації.

LED панелі можна використовувати і як зональну підсвітку, і як основне джерело світла. Вони є універсальними та можуть бути змонтованими у будь-якому приміщенні. Встановлення світлодіодних панелей є дуже простим і не потребує ніяких фінансових затрат. Також ви можете вибрати необхідну вам колірну температуру світильника: яскраве світло (6400К), м`яке світло (4000К), тепле денне світло (3000К). Також світлодіодні панелі мають ще одну дуже важливу перевагу - лаконічний та сучасний дизайн. По формі потолочні лед світильники можуть бути квадратними, круглими, прямокутними. А по свому стилю мінімалізм та хай-тек. Тому світлодіодні панелі - завжди вдалий варіант освітлення.


Источник: Строитель Харьков
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]